Guangzhou U-POR auto pribor Co., Ltd


Osnovana 2002. godine, Guangzhou U-Por Auto Accessory Co, Ltd je istraživanje i razvoj, proizvodnja i prodaja integrisane kompanije. Specijalizovani smo za unutrašnje i eksterne dekorativne delove, samo za Porsche, kao što su Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 i tako dalje. Proizvodi su uglavnom za karoseriju, trkačku ploču, izduvnu gumu, prednju i stražnju ploču, krov, dekorativnu oblogu i tako dalje. Do 15 godina napora, sada U-POR je lider i predstavnik industrije Porsche modifikacije u Kini, a uspješno modifikuje preko 38.000 automobila Porsche.


Trenutno pokriva površinu od 5386 kvadratnih metara i poseduje više od 200 zaposlenih. Insistiramo na upotrebi visokokvalitetnog materijala i zanatske opreme, a potreban standard je generalno viši od industrijskog standarda. Da bi razvili nove proizvode kako bi zadovoljili potrebe klijenata, stalno kupujemo najnovije Porscheove modele automobila. Naša kompanija može ponuditi obradu uzorka, dizajniranje i razvoj za kupce.


Uvek se pridržavamo: prvo iskrenosti, vrhunskog kvaliteta i usluge. Kupcima i društvu pružamo visoko kvalitetne proizvode i usluge. U-POR je vaš pouzdan partner. Iskreno pozdravljamo prijatelje iz cijelog svijeta da posjetimo našu kompaniju, postizanju dobitnih ciljeva kroz komunikaciju i saradnju.

1.jpg